Analys omg 1

Slottsbron-Finspång         2-7
Gustavsberg-Västanfors  2-4
Helenelund-Tillberga        0-13
Boltic-Katrineholm             1-4
Tranås-Köping                   2-2

På förhand så såg de tre översta matcherna ut att ha givna segrare också enligt vårat tips då det var lag från nedre regionen som mötte toppen/övre. Favoriterna stod pall för trycket men det ska tydligen ha varit tuffa matcher för både VIF och FAIK. Vilket visar att ingen match i den här serien är given på förhand. Förutom Tillbergas, som jag tror kan komma att gå obesegrade genom serien om de orkar hålla fokus i varje match.

Katrineholm visade styrka på Tingvalla och kommer absolut att vara med och slåss om andraplatsen, för Boltic började det tungt och laget har nu två raka tuffa bortamatcher Västanfors på lördag och Tranås veckan efter det.

Vår egen match är redan avhandlad här på bloggen känns det som, en pinne är sämre än två men bättre än ingen. Svårt att säga efter en omgång, innan serien "sätter" sig om det ska räknas som en vunnen poäng eller en förlorad poäng. Nu lägger vi istället full fokus på hemmapremiären mot Helenelund kl. 15 på lördag.

Som sagt svårt att analysera efter en omgång dessutom rena vårvädret med lite storm på sina håll i lördags vilket kan ha gett speciella förhållanden på vissa ställen. Återkommer med tips inför helgen imorgon.

//22


Kommentarer
Postat av: Per Svan-Pettersson

KIS bandyns officiella hemsida kommer att stängas ner efter nyår. Som det ser ut i nuläget så blir detta den enda sidan på nätet där man kan följa KIS bandyns bravader i vinter. Varken jag eller Arne P vet hur det blir med hemsidan i fortsättningen. Risken är stor att det inte blir någon sådan. Om inte andra är villiga att ta vid. Vi får se hur det går. Men jag vill bara att ni ska veta hur det ligger till.

2008-11-19 @ 22:27:23
Postat av: Anonym

Tycker bandybloggen är riktigt bra men med ny kraft så kanske hemsidan kan bli bättre, som den är nu är den inge vidare.

2008-11-20 @ 00:17:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0