KVBS - KIS 081226

Annandagslaget:
          
                                                      Mikko

                                                      Martin
                                             Dan              Löfet
                             Nagget                                    Anders

                                                     Dennis
                                        Linus                  Bissen

                                         Pürkner          Björken

(Smulan)
(Erik L)
(Sömsta)
(Erik G)

..... och så den tolfte spelare - GETINGARNA!

Förr i tiden, strax efter hjulet uppfanns, började bandyserien just på annandagen och fortfarande spelar man på denna dag. En gammal tradition alltså och vilken fest! Nästan 2000 personer hade tagit sig till Backavallen i Katrineholm, däribland många tillresta köpingsbor och framförallt - GETINGARNA!
Deras ankomst höjde upp stämningen direkt, trots att klockan bara var 12:30 och det var 45 minuter kvar till matchstart. Det kallar jag för engagemang....

13:15, klassisk bandytid var det avslag och ungefär 14:00 var det 0-4 i arslet....
Vad hände? Dom gjorde mål på sina chanser efter att vi slarvat och vi lyckades inte ta vara på våra. Då blir det lätt att siffrorna drar iväg men det kändes inte på nåt sätt som om det var ointagligt. Vi ger oss aldrig!

Andra halvlek börjar vi på samma sätt som vi avslutade den första med bra fart, mycket avslut och ett litet spelövertag. Skillnaden var att nu började vi få utdelning. 1-4 av Pürkner följdes upp av 2-4 av Björken på straff. Bra chanser att reducera ytterligare men istället gör dom 2-5. Ridå? Nejdå.... Stark uppåkning av Dennis, spel snett inåt bakåt och skott av Björken till 3-5 knappa minuten efter deras mål. Vi fortsätter att skapa chanser men det blir inga fler mål framåt, istället får dom straff och sätter den till 3-6 med knappa 2 minuter kvar av matchen.

KVBS ligger tvåa i serien. Mycket konstigt tycker jag då deras spel inte speglar tabellplaceringen. Deras spelprogram har varit ganska gynnsamt fram till nu då dom först möter oss på Krillan och sedan följer dubbelmöte mot Västanfors och returmöte mot först Tillberga och sedan Finspång. Inte många poäng att hämta där inte.

Som sagt, returmatch på tisdag på Krillan, då måste vi vara taggade till tusen och visa ett otroligt engagemang, precis som GETINGARNA gjorde.... för visst kommer ni på tisdag också?!

KVBS - KIS 6-3 (4-0)
Målskyttar:
Björken 2, Pürkner

Dagens citat: "Bissen, du är fan min idol..."

Hört i megafonen från klacken som livade upp hela Backavallen - GETINGARNA!


/// #1

Kommentarer
Postat av: PSP

Nu får det vara slut på sk hedersamma förluster mot topplagen i serien. Som ni själva skiver på bloggen så var inte KVBS så mycket bättre. Dom satte sina chanser helt enkelt. Spelmässigt så är KIS med i matcherna. Men som sagt, det börjar kännas som att en tvåpoängare skulle lätta på en del knutar

2008-12-27 @ 16:55:03
Postat av: Anonym

per kan du knipa? trött på dig

2008-12-28 @ 02:51:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0