(Smulan MV)
(Wester MF)
(Kvirre FW)
(Marcus Jr)

Dom yttre förutsättningarna var i det närmaste perfekta! Ett par minus grader, nästan vindstilla (så gott det går på Krillan) och massor utav publik, riktigt skoj! Men inledningen på matchen var allt annat än skoj. 0-3 underläge efter ca 20 minuters spel. Då hade Kruse i Tb lyckats skjuta in två buteljhöga skott, ett intill vardera stolprot, tungt....
Efter tagen TIME OUT så tog vi oss i kragen och började köra lite mera. Vi förväntade oss en hård press från deras sida men den uteblev, dags att rajda tänkte Dennis och lyckades med ett magnifikt nummer fastställa halvtidssiffrorna till 2-3.

Vi börjar ganska bra i andra med. Domare dömer (kommenterar inte hans insats, tolka det hur ni vill) en tveksam straff till oss och det vet ni ju redan hur det är med felaktigt dömda straffar, inget mål! Känns som vi hade behövt det där för att riktigt kunna skaka om dom... Istället för 3-3 gör dom 2-4. Vi reducerar till 3-4 men i nästa minut utökar dom ledningen till 3-5. Sedan hinner TB även med ett sjätte mål som även blir matchens sista.

Vi känner att vi gjorde en bra match, dom fick kämpa för sina två poäng.
Riktigt kul med mycket folk på läktaren, var det bålgetingar vi hörde??? SKOJ!
Hoppas nu bara alla Ni också tyckte det var skoj och att Ni kommer åter för att stötta oss i framtiden.

Målskyttar KIS-Tillberga 3-6 (2-3):